Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Gabon

Nekretnine za prodaju u Gabonu
Gabon je nacija koja se proteže duž atlantske obale Srednje Afrike.
Sjeverno graniči s Ekvatorijalnom Gvinejom i Kamerunom, na sjeveroistoku, istoku i jugu s Republikom Kongo, na zapadu s pogledom na Gvinejski zaljev. Libreville je politička i administrativna prijestolnica Gabona i glavnog grada pokrajine Estuaire.
Za one koji su zainteresirani za ulaganje u nekretninu za prodaju u Gabonu, važno je znati da je to zemlja u kojoj je gospodarstvo čvrsto povezano s cijenama nafte, au posljednje dvije godine većina Gabonskih projekata stambenog razvoja pretrpjela je financijske posljedice.
Potražnja za visokokvalitetnim stambenim objektima raste, što potiče izgradnju novih nekretnina za prodaju, posebno za strane investitore.
Većina stanovništva se posljednjih godina preselila u velike urbane centre, a kao rezultat toga kupovina i prodaja nekretnina za prodaju u većim gradovima Gabona imale su veliki porast koji privlači strane investicije.
Nakon glavnog grada Libreville, dva zanimljiva grada za pronalaženje nekretnina za prodaju u Gabonu su Franceville i Port-Gentil
Franceville je jedan od četiri najveća grada u Gabonu.
Port-Gentil je lučki grad, središte drvenih i naftnih interesa zemlje.
Privlači mnoge turiste i strana ulaganja jer je Port-Gentil poznat po noćnom životu i kasinu.

 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB